ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ В РАМКАХ ТРЕТЬОЇ МІЖНАРОДНОЇ ЗУСТРІЧІ-ФЕСТИВАЛЮ МОЖЛИВОСТЕЙ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ "ЗОЛОТІ РОКИ 2019"


22-24 вересня ЛЬВІВ  зустрічав місто ЖИТОМИР та його танцювальний клуб "RETRO"Університету людей поважного віку" при Центральній міській бібліотеці ім. В. Земляка на Всеукраїнському Форумі, в рамках Третьої Міжнародної Зустрічі-Фестивалю можливостей людей поважного віку “Золоті роки”.


1 дня відбулось відкриття фестивалю "Золоті роки 2019" урочистою ходою творчих колективів до памятника Т. Г. Шевченку. Неймовірна атмосфера, шалена енергія людей та гордість за своє місто переповнювала нас під час ходи.

2 дня відбувся Всеукраїнський Форум для представників організацій, які працюють в напрямку роботи з людьми поважного віку.Відкривав Всеукраїнський Форум міський голова Андрій Іванович Садовий.Говорили про неформальну освіту людей поважного віку, розглядали Стратегію підтримки та особистого розвитку людей поважного віку, вивчали Міжнародний досвід та співпрацю. Були присутніми представники з Польщі, Литви та Словаччини, які ділились своїм досвідом щодо роботи з людьми поважного віку.
На учасників форуму чекала цікава робота в секціях:
-  "Держава - це я"
-  "Як залучити кошти"
-  "Культурна спадщина"
-  "Здорове та активне довголіття"
-  "Власний бізнес"
-  "Медіаграмотність"
-   "Нові тренди в індустрії моди"
-  "Волонтерство у поважному віці"
-  "Пізнавально-країзнавчі мандрівки"
Наша делегація мала змогу відвідати секцію "Медіаграмотність" та завітати на Львівське радіо
.

3 дня відбувся Фестиваль людей поважного віку "Золоті роки", де виступали творчі колективи. Душевні пісні, запальні танці та атмосфера свята переповнювала залу.




Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації даного заходу !
В рамках реалізації грантового проєкту від громадської організації «Дивосвіт» від Управління Культури Житомирської Міської Ради. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ