"Університет поважного віку" набирає обертів


        4 грудня, у стінах Центральної міської бібліотеки імені Василя Земляка відбулась несподівана, але тим не менш, дуже приємна та цікава зустріч з представниками обласного управління культури, управління соціального захисту, начальниками районних управлінь культури та представниками ОТГ, котрі приїхали для перейняття досвіду по роботі з людьми поважного віку.


 


       Директор Централізованої бібліотечної системи Харчук Лариса Петрівна радо презентувала гостям роботу "Університету людей поважного віку", розказала всю передісторію його створення та розвитку. Представники громади мали змогу на власні очі побачити як проходять заняття та поспілкуватись з курсантами Університету, задати запитання та отримати відповідь. 

 
 


           Також в холі міської бібліотеки гостей зустріли учасники танцювального клубу  Ретро на чолі з хореографом Карпенко Світланою Платонівною та презентували  свої  танцювальні навички, котрі вони здобули за 3 роки занять в клубі. Наші користувачі дуже активні та комунікабельні особистості, тому вони не могли відпустити гостей, не запросивши їх до спільного танцю!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ