Корольов – українець, який побудував міст між землею і космосом

Сергій Павлович Корольов. Хто не знає про цього видатного вченого, головного конструктора космічних кораблів, з ім’ям якого пов’язане завоювання космосу?

11 січня в бібліотеці-філіалі№14 відбулась відео-бесіда «Дивлюсь я на небо…». Діти підліткового клубу «Орлятко» та постійні читачі бібліотеки дізналися цікаві факти з життя С.П. Корольова а також про неземний подарунок від українського космонавта П. Поповича. 


Під час заходу присутні переглянули відео «Корольов – українець, який побудував міст між землею і космосом» а також прослухали пісню у виконанні Івана Ганзери «Дивлюсь я на небо…». 


Бібліотекар провела огляд книг та продемонструвала листівки присвячені С.П. Корольову. На одній з листівок, а саме фото з космосу, показала місце знаходження музею космонавтики та бібліотеки-філіалу. Бібліотекар пригадала приїзд до Житомира доньки С.П. Корольова Наталії Сергіївни, яка поділилася спогадами про те, що вона не мала права розповідати чим займається її батько.



Наостанок діти прийняли участь у вікторині присвяченій видатному вченому. Захід пройшов у форматі запитання – відповідь. Складання прогнозів погоди, космічний зв'язок, позаатмосферна астрономія, вивчення природних ресурсів Землі, контроль за станом навколишнього середовища – ось не повний перелік практичних завдань космонавтики.


 Космос потрібен людям. І він має служити їм в ім’я прогресу, миру на нашій планеті.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ