Україна читає дітям



З метою підвищення ролі художнього слова в національно-культурному відродженні України, ознайомлення широкого кола юних читачів з витоками, історією та сучасністю української словесності, привернення уваги дітей і молоді до книги, набутків світової та національної літератури і мистецтва в Україні започатковано щорічне проведення під час шкільних весняних канікул Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги, з 2003 року- Всеукраїнського тижня дитячого читання.

Під час Тижня дитячого читання в бібліотеці-філіалі було оформлено виставку-подорож “ Кращі книги нашим дітям”, на якій представлено новинки літератури.

Бібліотекарі провели бібліомандрівку дитячих періодичних видань “ В гостях Малятка та Барвінка”. Юних читачів познайомили з журналами, на сторінках яких розповідається про історію нашого народу, винахідників, вчених, письменників, видатні місця України.

Також працівники оформили куточок творчості “ Майстровиті рученята”, де представлені роботи користувачів бібліотеки з бісера, вишивка ,поробки та ляльку-мотанку, яку змайстрували на майстер-класі в бібліотеці.








Зокрема, на голосне виразне читання “ Україна читає дітям” в гості до бібліотеки завітала дитяча письменниця Марія Антонівна Пономаренко. 

На зустрічі були присутні учні ЗОШ №30,2-а клас. Діти декламували вірші письменниці





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ