ПРОЄКТ "РОЗУМ ТА СИЛА"

Завжди виникало досить цікаве питання з приводу того, як поєднується між собою СПОРТ і ЧИТАННЯ , як вони в взаємодіють між собою та чи взагалі таке поєднання можливе.
Сьогодні, вЦентральній міській бібліотеці ім. В. Земляка відбулась зустріч із колишнім професійним спортсменом Дмитром Стаценком (двократний призер чемпіонату світу з важкої атлетики, майстер спорту України, суддя національної категорії України з пауерліфтингу), помічник голови ГО СА «Молода сила», працює в Центральній міській бібліотеці ім. В. Земляка.
«Можливо , питання поєднання таких понять як СПОРТ і ЧИТАННЯ деяким людям здадуться несумісними, але це не так. Поясню, кожен спортсмен, не залежно від свого рівня, постійно взаємодіє з літературою та бібліотекою. В час інтернету, зрозуміло, що не кожний ходить до бібліотеки за інформацією , але кожний постійно оновлює свої інформаційні знання. Це відбувається через читання наукової літератури, енциклопедій з біології, книжок з дієтології тощо.
Тільки так, людина, яка займається спортом може поповнити свій багаж знань та стати професіоналом у своїй справі. Тому, дійсно, кожен спортсмен читає дуже багато і потреба в цьому тільки зростає – чим більше ти дізнаєшся, тим більше починаєш шукати інформації, щоб знати ще більше, починаєш шукати відповіді на питання, про які раніше не задумувався, деталізуватись.

Щодо читання художньої літератури, то кожний, мабуть, сам приймає рішення читати чи ні, але читати для розширення свого кругозору однозначно потрібно.
З книжок, які я особисто прочитав і мені запам’яталися –
книгаДостоєвського «Злочин і кара».
Хто не читав – рекомендую. Також хочу відмітити твори Михайла Булгакова.

Цього року, я відкрив для себе Аудіокниги - досить цікавий напрямок читання. Було цікаво прослухати аудіозаписи творів, які я проходив у шкільний час».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ