МЕДІЙНА ГРАМОТНІСТЬ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ



Протягом трьох днів, 16-18  вересня Олена Вільчинська, Катерина Бабенко та Наталя Опанасюк  - представники "Університету людей поважного віку", що діє при Центральній міській бібліотеці ім. Василя Земляка, та громадської організації "Дивосвіт"  приймали участь у тренінгу для тренерів "Медійна грамотність для людей поважного віку".
Проєкт "Медійна грамотність для людей поважного віку" виконується громадською організацією "Центр Поділля-Соціум" за підтримки проєкту USAID "Медійна програма в Україні", що реалізується міжнародною організацією Internews.
Майбутні тренерки з 5 міст-партнерів різних регіонів України: Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рені (Одеської області), Дружківка (Донецької області), які працюють з людьми віком 55+, навчались медійної грамотності у провідних експертів: Ірини Ткачук, Михайла Коваля, Анни Савчинської.

Протягом трьох днів  учасники вивчали поняття про комунікацію та інформацію, вчились перевіряти її на достовірність, розрізняти інформування та пропаганду. Також - розглядали журналістські стандарти, основні види та прийоми маніпулювання в медіа й практикувались у розпізнаванні фейків.
Результатом триденного навчання стали сертифікати про участь.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

План масових заходів на квітень 2017 року