ПОДОРОЖУЄМО АКТИВНО РАЗОМ З УНІВЕРСИТЕТОМ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ

22 травня бібліотекарі сектору абонементу Центральної міської бібліотеки ім. В. Земляка до 220-річчя Оноре де Бальзака організували для учасників танцювального клубу "RETRO" Університету людей поважного віку екскурсію до літературно-меморіального музею Оноре де Бальзака у Верхівні.

Верхівнянська садиба це унікальна пам'ятка історії, архітектури та садово-паркової культури кінця XVIII - початку XIX ст., занесена до Державного реєстру національного культурного надбання.
Учасники екскурсії здійснили цікаву подорож пам’ятними місцями садиби, яка складається з палацу у стилі ампір площею 2077 кв. м., двох одноповерхових флігелів, родинної церкви, винного погребу, різних господарських споруд та парку.



Відвідувачі пройшлись стежками кохання Оноре де Бальзака до Евеліни Ганської.


Учасники танцювального клубу "RETRO" підготували танцювальний сюрприз длякерівництва музею, студентів Верхівнянської філії Житомирського агротехнічного коледжу та бібліотекарів.



А також підготували міні-виставу з історії кохання Оноре де Бальзака до своєї "північної зорі".

На завершення подорожі, відвідали Монастир Босих Кармелітів - католицький монастир XVII століття у місті Бердичів в Україні, який є пам'яткою архітектури.



Тільки про дві речі ми будемо шкодувати на смертному одрі - що мало любили і мало подорожували. МАРК ТВЕН

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ