ЗУСТРІЧАЄ ВІННИЦЯ

Протягом 15-17 квітня представники "Університету людей поважного віку" при Центральній міській бібліотеці ім. В. Земляка Олена Вільчинська та Катерина Бабенко, а також - студентка Університету людей поважного віку Ніна Степаненко взяли участь у підсумковій зустрічі в рамках проекту "Громадська активність без вікових обмежень", який реалізується громадською організацією Центр Поділля-Соціум за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
Виконавці проекту - представники 5 міст України,які працюють з людьми віком 55+ Мережа "За освіту для людей поважного віку": 
-Вінниця
-Житомир
-Миколаїв
-Полтава
-Слов'янськ 
Протягом 3 днів на нас чекав неймовірний тренінг "Адвокація. Соціальна підзвітність".
Першого дня учасники познайомились з експертом Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні Сергієм Решетовим та Наталією Проць БО "БТ "Мережа" м. Львів".
Другого дня на нас чекала неймовірна зустріч із 
Андрієм Марцинковським. Учасники з різних міст спільно працювали в команді - складали пазл герб міста Вінниці, вчились тримати баланс навіть у стресових ситуаціях та виходити із власної зони комфорту.
Відвідали комунальну установу "Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилоко віку" й Тиврівський будинок-інтернат геріатричного профілю.
Третього дня відбулась зустріч із Володимиром Кіпенем - експертом проекту, який представив аналітичний звіт "Люди поважного віку в Україні: потреби, цінності та взаємодія з органами влади", який було створено на основі проведеного анкетуванння у 5 містах-учасниках проекту.
Дослідницька частина виконана спеціалістами ГО Інституту соціальних досліджень і політичного аналізу за координації голови Інституту В. Кіпеня.
Також - обмінювались досвідом у проведенні власних тренінгів та планували наступний етап спільної діяльності.
P.S. Дякуємо організаторам та колегам за представлену можливість та досвід.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ