З Кобзарем у серці

    Т.Г.Шевченко - це слава і гордість українського народу, який всі свої сили та життя віддав служінню своєму народу. Його поезія уже понад 200 років викликає в людях почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю.
   10 березня 2017 року в читальному залі Центральної міської бібліотеки ім.В.Земляка працівники абонементу провели літературну годину "З Кобзарем у серці". Присутні з цікавістю слухали бібліотекарів про нелегке дитинство, про творчість Тараса Григоровиче не тільки як поета, але як і художника. Вся творчість Шевченка вчить жити по правді, бачити людину в її душевному благородстві й готовності робити іншим добро.



          Під час заходу відвідувачі декламували свої улюблені вірші Кобзаря, переглянули фільм "Край, де народився геній", ознайомились з книгами книжкової виставки "Живе і вічне слово Кобзаря".


























       




      Тарас Григорович Шевченко все своє життя, весь свій могутній талант присвятив українському народу, своїм нащадкам. Будьмо вдячні йому і за "Заповіт", і за "Гайдамаки", і за "Катерину".

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ