Подаруй своє серце читанню

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. Наближається гарне свято – День Святого Валентина. Це найромантичніше свято року, свято закоханих, свято краси, дружби, романтики. Валентинів день святкують усі - і дорослі, і діти. А ще 14 лютого відзначають Міжнародний день книгодарування.




 8 лютого в бібліотеці-філіалі №8 відбулось інформаційно-творче заняття «Подаруй своє серце читанню». Юні леді та джентельмени звернулися до «книги-всезнайки» - тлумачного словника, щоб дізнатися значення слова «комплімент» та вчилися говорити один одному компліменти.


Присутні переглянули відеоролик «Історія свята День Святого Валентина».  Учасники заходу із задоволенням взяли участь у грі «Знайди пару літературного героя» та презентували книги про них.


 Бібліотекарі підготували вікторину та провели майстер-клас «Валентинка- оригамі», яку можна використовувати як закладку в книжку.




 Ще одним подарунком для гостей свята стало «Дерево кохання», виготовлене руками бібліотекарів.



 Кожен зміг обрати яскраву валентинку з передбаченням від Святого Валентина.



 Бібліотекарі презентували також книжкову виставку-інсталяцію «Побачення наосліп», а всі бажаючі мали можливість взяти книгу, яку обрала для них доля.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ