У нашій пам’яті вони залишились назавжди

23 травня в Україні відзначається День Героїв. Це свято присвячується вшануванню пам’яті видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА, а також героїв України сьогодення, які є взірцем служіння українській нації для сучасної молоді.
З нагоди цього свята 26 травня працівники бібліотеки-філіалу №11 провели вечір пам’яті: «У нашій пам’яті вони залишились назавжди». 

Цей захід пройшов у 6-Б класі ЗОШ № 27.Учні дізналися про історію свята та яскраві приклади героїзму козаків Гетьманської Доби, Січових стрільців, вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН. 
Також дітям була представлена література по темі свята, яка є у фонді бібліотеки.



На свято були запрошені бійці нашої славнозвісної 95-ої десантної бригади. Артур, Богдан і Максим розповіли дітям про бойові та мирні будні наших бійців. 



















Дітям представилася можливість приміряти на себе спорядження наших воїнів, скуштувати сухпайок, дізнатися як користуватися та спробувати в дії особисто тепловізор, рацію, бінокль, прибор дальнього бачення.




А на завершення зустрічі військові показали дітям як запускається безпілотний апарат (квадракоптер).



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ