Квіти у творчості Т. Г. Шевченка


Серед видатних людей небагато імен, кому память вшановано у всьому світі. До них належить український поет і письменник Т. Г. Шевченко. 10 березня 2016 року виповнилося 155 років від дня його смерті.
Вшановуючи память видатного сина українського народу, геніального поета, художника, полумяного борця за свободу і щастя народу, бібліотека – філіал № 2 10. 03. 2016 р. провела літературно– художню ікебану    « Квіти у творчості Т. Г. Шевченка»











На захід запрошені учні 10 класу школи № 1.

Картини рідної природи були невідємною частиною творчості Т. Г. Шевченка, і ці природні описи вдалися йому надзвичайно. Тему рідної природи, ставлення і любов до квітів бібліотекарі і постаралися висвітлити у сценарії масового заходу.

Ведучими заходу були учні 10 класу Оксана Горай і Микола Коробчинський. 



 Вірші Шевченка читав студент Житомирського державного університету ім.І.Франка – Андрій Мельник.



 Із заключним словом виступила вчителька української мови та літератури школи № 1 Сотніченко Ірина Антонівна. 



 Учні прийняли активну участь у проведені пізнавальної вікторини «Рослинні символи у поезії Т. Г. Шевченка», квіткового флеш – моба та Шевченківської абетки. Найактивніших нагороджено призами.


Захід проведено з метою сприяти вихованню у молоді любові до рідної землі, природи, рослинних символів України на прикладі поетичної творчості Т.Г. Шевченка. Допомогти усвідомити велич поета, його внесок у світову та українську літературу, філософію, освіту.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План заходів на березень 2016 року

ПЛАН МАСОВИХ ЗАХОДІВ НА ГРУДЕНЬ 2019 РОКУ